Μεσογειακή

13 Φεβρουαρίου 2017

Σισιλιάνικη Καπονάτα με μελιτζάνες, κάπαρη, ντομάτες και σέλερυ

Μία κλασική σισιλιάνικη συνταγή που μπορείτε να την απολαύσετε με πολλούς τρόπους. Είτε σκέτη, συνοδεία καλής παρμεζάνας και κρασιού, είτε πάνω σε φρεσκοψημμένο ψωμί ως μρπουσκέτα […]
6 Ιανουαρίου 2017

Πικάντικη σούπα από τη Βόρεια Αφρική με πλιγούρι και κάππαρη

Ιδιαίτερη γεύση και χρώματα από τη Β. Αφρική. Δοκιμάστε την, ακόμα κι αν αμφιβάλλετε για τα αρωματικά που περιλαμβάνει. Ωστόσο είναι πολύ γευστική ακόμα κι αν […]
21 Νοεμβρίου 2016

Λαζάνια φούρνου με κιμά και ανθότυρο

Τα λαζάνια με κιμά είναι το κλασσικό Ιταλικό πιάτο που με την προσθήκη του ανθότυρου του δίνουμε μία πιο ελληνική γεύση. Συστατικά: 500 γρ. λαζάνια με […]
2 Οκτωβρίου 2016

Αιγυπτιακή Φάτα (Fata )

Η φάτα (fata) είναι ένα από τα παραδοσιακά αραβικά πιάτα. Αυτό που κάνει τη φάτα να ξεχωρίζει είναι η σάλτσα που προστίθεται στο τέλος. Η περιγραφή […]