Οι πρατηριούχοι της Θεσσαλονίκης “ξαναχτύπησαν”

10 Απριλίου 201810:09

Μήνυσαν τους προμηθευτές τους (τις εταιρείες πετρελαιοειδών) διότι δεν δημοσίευσαν έρευνα που ανέφερε ότι πρατήρια έκλεβαν και τους ζήτησαν να τα κλείσουν άμεσα. Τα έβαλαν με τους Δήμους για αδιανόητες χρεώσεις και κατάφεραν να σβήσουν άδικα πρόστιμα για χιλιάδες πρατηριούχους σε όλα την Ελλάδα. Με παρεμβάσεις τους έσωσαν περισσότερα από 1500 πρατήρια από κλείσιμο και τους έδωσαν την ευκαιρία σε πρατηριούχους να κρατήσουν τα καταστήματα τους ανοιχτά.

Τώρα όπως διαβάζουμε σε άρθρο τους και σε μια ενότητα που την λένε “Αλήθειες”, αποφάσισαν να βάλουν τάξη και στις πληροφορίες που διακινούνται από τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Η ενότητα αυτή όπως διαπιστώνουμε λειτουργεί εδώ και καιρό στην ιστοσελίδα της Ένωσης και από αυτά που διαβάζουμε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. 

Τελευταίο “θύμα” συνάδελφος από το bankingnews.gr όπου έγινε αναφορά στις αυξήσεις τιμών στο πετρέλαιο θέρμανσης. Η απάντηση των πρατηριούχων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα (διαβάστε εδώ)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]