Ηγουμενίτσα: Πωλούσε στο μαγαζί εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα

24 Μαΐου 201820:30

Έδινε κι έπαιρνε η διακίνηση λαθραίων πακέτων τσιγάρων σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε μια κοινότητα του Δήμου Πάργας στην Πρέβεζα, αλλά οι πληροφορίες δεν άργησαν να φτάσουν στην… Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας!

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στο κατάστημα και στο σπίτι του ιδιοκτήτη, όπου ανακάλυψαν ότι έκρυβε συνολικά 891 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο Πρέβεζας που θα υπολογίσει το ύψους των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 53χρονος Έλληνας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να ταυτοποιηθούν και οι προμηθευτές του επιχειρηματία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]