Κεφάλα: Να αποκτήσει η περιοχή νέο, υποδειγματικό και ασφαλές, κατάστημα κράτησης

21 Μαΐου 202022:54

Για την ανάγκη ίδρυσης νέου καταστήματος κράτησης στο Νομό Ιωαννίνων, κάνει λόγο η Βουλευτής ΝΔ Ιωαννίνων Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα, με ερώτησή της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Το ερώτημα τεκμηριώνεται, καθώς, σύμφωνα με την κα Κεφάλα “το υπάρχον στο Σταυρακι Ιωαννίνων δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες, πόσο μάλλον όταν κατά καιρούς παρατηρείται μεγάλη συμφόρηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία αλλά και την ασφάλεια κρατουμένων και σωφρονιστικών υπαλλήλων.”

Η Βουλευτής μάλιστα επικαλείται και παλαιότερη απόφαση παραχώρησης δημοτικής έκτασης από τον πρώην Δήμο Μπιζανίου για την ανέγερση νέου καταστήματος κράτησης και ζητά από τον Υπουργό να συμβάλει με τις ενέργειές του στην δρομολόγηση των διαδικασιών ώστε η περιοχή να αποκτήσει νέο κατάστημα, η λειτουργία του οποίου θα είναι υποδειγματική και ασφαλής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr