Χειρότερα δεν μπορούσε να τα κάνει ο Μητσοτάκης στην Θράκη

18 Μαρτίου 201916:33

Είναι βέβαιο ποιος συμβούλεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε και για όσα έκανε κατά την επίσκεψη του στην Θράκη, οι ίδιοι που τον συμβούλεψαν για τον Χρήστο Μέτιο.

Η Νέα Δημοκρατία, και το τρίο, Νέζης, Μακάριος και Αυγενάκης, κατόρθωσαν τον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανό πρωθυπουργό, να τον σύρουν σε μια εκδήλωση για να στηρίξουν και να “τραβήξουν” αυτά σε όσους τολμούν να έχουν αντίθετη άποψη στα αυτοδιοικητικά.

Μέχρι και την Παρασκευή το απόγευμα, οι τρεις τους μαζί με τον Χρήστο Μέτιο περίμεναν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρούσε στις εισηγήσεις τους για διαγραφές όσων τόλμησαν να έχουν αντίθετη άποψη από τους παραπάνω τρεις. 

Τελικά, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είδε το κλίμα, κατάλαβε ότι ο Χρήστος Μέτιος δεν έχει καμιά τύχη απέναντι στον Χριστόδουλο Τοψίδη και τα στελέχη του, και έτσι αποφάσισε το αυτονόητο, να αφήσει το πράγμα να κυλήσει ήρεμα.

Όμως η φανταστική τριάδα φαίνεται πως δεν έμεινε εκεί, προχώρησε τις αντιδημοκρατικές ευαισθησίες της λίγο παραπάνω, έκοψε και έραψε την συνέντευξη τύπου στα μέτρα τους και απέκλεισε από αυτή ΜΜΕ της Ξάνθης. Για αυτό, και όσο αφορά το ¨μήνυμα” της ΝΟΔΕ Ξάνθης προς το Xanthipress, ας μην βιάζονται, θα τους αφιερώσουμε ολόκληρο άρθρο.

Απέκλεισαν λοιπόν, όλα τα ΜΜΕ που δεν γλύφουν (και χωρίς εισαγωγικά) τον Χρήστο Μέτιο, και όπως φάνηκε από την πορεία της συνέντευξης, όχι τόσο γιατί έχουν το θράσος να μην γλύφουν τον Περιφερειάρχη, όσο για να μην προκληθούν ερωτήσεις στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και το τρίδυμο λοιπόν, προχώρησε ακόμα ένα βήμα παραπάνω. Αποφάσισαν να κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην μειονότητα, αλλά επειδή περαστικοί είναι από εδώ, και δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει, έβαλαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να αναγνωρίσει έμμεσα Τουρκική Μειονότητα στην Θράκη, και όχι μια μερίδα μουσουλμάνων, αλλά όλους τους μουσουλμάνους. 

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε πως όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να διδαχτούν την μητρική τους γλώσσα, την Τουρκική, και μάλιστα όχι μόνο στο νηπιαγωγείο, που ήθελαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και στο γυμνάσιο και λύκειο.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr